Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Εισαγωγή

Η Kidstyle σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα (eshop). Η ιστοσελίδα www.kidstyle.gr σας παρέχει ηλεκτρονικές υπηρεσίες πώλησης των εμπορευμάτων της μέσω διαδικτύου. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα και άμεσα επισκεπτόμενοι την παρούσα ιστοσελίδα με τον όρο της αποδοχής από την πλευρά σας των όρων χρήσης της. Προτού πραγματοποιήσετε αγορές ή κάνετε χρήση των υπηρεσιών που σας παρέχονται μέσω αυτού του ιστότοπου πρέπει να διαβάσετε και να κατανοήσετε τους όρους χρήσης του. Εφόσον επιλέξετε να πραγματοποιήσετε αγορές ή κάνετε χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ιστοτόπου, αποδέχεστε αυτόματα και ανεπιφύλακτα αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο.

Στην περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας, οφείλετε να μην την χρησιμοποιείτε.

Η Πολιτική απορρήτου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των όρων αυτών και δεσμεύει συνολικά τα μέρη (την εταιρεία και τους χρήστες).

 

Προϊόντα

Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα www.kidstyle.gr, απεικονίζονται σε φωτογραφίες  με αναφορά στα βασικά χαρακτηριστικά τους που είναι το μέγεθος, το είδος, το χρώμα, το ύφασμα και η τιμή πώλησης. Οι φωτογραφίες ενδέχεται να αλλοιώνουν ελαφρώς την φυσική εικόνα των προϊόντων.

 

Τιμές

Οι τιμές όλων των προϊόντων όπως αναγράφονται συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ . Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής  τα οποία επιβαρύνουν τον αγοραστή, υπολογίζονται ανάλογα με τον τόπο αποστολής και εμφανίζονται κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Η Kidstyle μπορεί να προβαίνει στην αλλαγή των τιμών των προϊόντων της οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, όχι όμως κατά τη διάρκεια της παραγγελίας.

 

Διαθεσιμότητα

Τα προϊόντα μας μπορούν να σας αποσταλούν μόνο αν είναι διαθέσιμα. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και σε περίπτωση έλλειψης διαθεσιμότητας των προϊόντων, η Kidstyle θα σας αποστείλει σχετική ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού  ταχυδρομείου εντός 2 εργάσιμων ημερών για τον ακριβή χρόνο διαθεσιμότητας και αποστολής των προϊόντων.

 

Τρόποι πληρωμής

Η εξόφληση των αγορών σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

α. Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα:

Οι αγορές που πραγματοποιούνται στον ιστότοπό μας δύνανται να εξοφληθούν με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

H Kidstyle δεν θα αποθηκεύσει τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας - θα τα μεταβιβάσει μόνο στην εκάστοτε τράπεζα με γνώμονα τις αρχές για την ασφάλεια χρήσης πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

Η Kidstyle απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη σε περίπτωση πραγματοποίησης συναλλαγής από τρίτο πρόσωπο μη κάτοχο της τραπεζικής κάρτας και δεν υποχρεούται στην επιστροφή των χρημάτων.

β. Με αντικαταβολή:

Η εξόφληση της αγοράς σας μπορεί να γίνει με καταβολή μετρητών στον μεταφορέα της courier με την παράδοση των προϊόντων στον χώρο σας. Οι αποστολές με αντικαταβολή επιβαρύνουν τον αγοραστή με επιπλέον  χρέωση 1,20€.

γ. Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:

 Η εξόφληση των αγορών σας μπορείτε να πραγματοποιηθεί με τραπεζική κατάθεση, στους παρακάτω λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ GR  22 0110 2140 0000 2144 7051 653

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK GR 36 0140 7010 7010 0232 0003 108

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK GR 61 0260 2430 0007 1020 0515 622

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ     SKY GROUP A.E.E.E.

Στο έντυπο κατάθεσης θα πρέπει να αναγράψετε το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας. Για δική σας γρήγορη εξυπηρέτηση μπορείτε να αποστείλετε το αντίγραφο κατάθεσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση Σαπφούς 3 και Προμηθέως 10.

Η Kidstyle δικαιούται να ακυρώσει αυτόματα την παραγγελία σε περίπτωση μη εξόφλησης εντός 2 ημερών από την ημέρα παραγγελίας. Στην ανωτέρω περίπτωση, ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος οποιασδήποτε τραπεζικής χρέωσης.   

δ.  Με πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να πληρώσετε για τις αγορές σας στο κατάστημά μας που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, επί της οδού Σαπφούς 3 και Προμηθέως 10.

 

Τρόποι αποστολής

Η διανομή των παραγγελιών που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας της Kidstyle στην Ελλάδα γίνεται με τους εξής τρόπους:

α. μέσω courier εντός 5 εργάσιμων ημερών.

 Το κόστος αποστολής υπολογίζεται κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα.

Στην περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων, σεισμών, απεργιών ή άλλων λόγων ανωτέρας βίας ενδέχεται η παραπάνω προθεσμία 5 ημερών να παραταθεί για όσο διάστημα υφίσταται ένας από τους παραπάνω λόγους και η Kidstyle δεν φέρει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση.

Στην περίπτωση που η παράδοση της παραγγελίας καταστεί ανέφικτη μετά από 2 προσπάθειες, η μεταφορική εταιρία θα σας αφήσει ειδοποιητήριο με όλα τα στοιχεία της και  η Kidstyle θα σας ενημερώσει σχετικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν επικοινωνήσετε εντός 10 ημερών είτε με την εταιρία μεταφορών είτε με την Kidstyle, η παραγγελία σας θα επιστραφεί στην εταιρία και η εκ νέου αποστολή της θα γίνει κατόπιν αιτήματός σας προς την εταιρία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση info@kidstyle.gr και θα επιβαρυνθείτε εκ νέου με τα έξοδα αποστολής. Διαφορετικά η παραλαβή μπορεί να γίνει από το κατάστημα.

β. παραλαβή από το κατάστημά μας που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, επί της οδού Σαπφούς 3 και Προμηθέως 10, περιοχή Δικαστηρίων.

Αλλαγές και επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβατε, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να γνωστοποιήσετε στην Kidstyle τον λόγο επιστροφής ή αλλαγής τους. Για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή ή αλλαγή των προϊόντων θα πρέπει να το δηλώσετε συμπληρώνοντας τη σχετική Φόρμα αλλαγής ή επιστροφής προϊόντων/υπαναχώρησης είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα είτε αποστέλλοντάς το μαζί με το δέμα .

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, θα πρέπει να συμπληρώσετε στο Έντυπο αλλαγής ή επιστροφής προϊόντων/υπαναχώρησης το ΙΒΑΝ, την τράπεζα και το ονοματεπώνυμο δικαιούχου. Τα χρήματα θα κατατεθούν στον λογαριασμό σας εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Επιστροφή ή αλλαγή που πραγματοποιείται σε διάστημα μεγαλύτερο της ανωτέρω προθεσμίας των 14 ημερών, δεν θα γίνεται αποδεκτή εκτός κι αν το επιβάλλουν λόγοι ανωτέρας βίας στους οποίους οφείλεται η καθυστέρηση της σχετικής δήλωσης αλλαγής ή επιστροφής/υπαναχώρησης.

Η αλλαγή ή επιστροφή των προϊόντων που αγοράσατε μπορεί να επιτευχθεί αυστηρά και μόνο υπό τους παρακάτω όρους:

1. Το προϊόν να μην έχει αλλοιωθεί, καταστραφεί  ή εμφανίζει λεκέδες.

2. Το προϊόν να έχει φορεθεί μόνο για δοκιμή (π.χ. δοκιμή μεγέθους) και όχι για περισσότερο χρόνο.

3. Να μην έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες και τα καρτελάκια της εταιρίας.

4. Τα εσώρουχα, μαγιό και κάλτσες δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.

5. Η συσκευασία της αποστολής να μην είναι κατεστραμμένη.

Οι επιστροφές ή αλλαγές θα αποστέλλονται στην παρακάτω διεύθυνση:

Kidstyle

Θεσσαλονίκη, οδός Σαπφούς 3 και Προμηθέως 10 Τ.Κ. 54627

τηλ. 2310-554493

Ακύρωση παραγγελίας

Σε οποιοδήποτε στάδιο της εξέλιξης της παραγγελίας μπορείτε να προβείτε στην ακύρωσή της. Εάν μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας επιθυμείτε να την ακυρώσετε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία αποστέλλοντας το σχετικό αίτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση info@kidstyle.gr

Επισημαίνεται ότι  η επικοινωνία σας  με την εταιρία για ζητήματα που ενδεχομένως προκύψουν κατά την χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας, πραγματοποιείται αποκλειστικά στα πλαίσια παροχής βοήθειας και πληροφοριών και δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση τους όρους χρήσης.

 

Πνευματική ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Kidslyne ως διαχειρίστριάς της και υπόκειται στον Ν.2121/1993 “Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας” με όλες τις τροποποιήσεις του. Τόσο ο δημιουργός της ιστοσελίδας όσο και η διαχειρίστρια προστατεύονται σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας για τη βιομηχανική και πνευματική ιδιοκτησία τόσο του ελληνικού όσο και του ευρωπαϊκού δικαίου, καθώς και των διεθνών συμβάσεων και διατηρούν τα αποκλειστικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας για το σύνολο των αρχείων και του περιεχομένου που συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν. Όποιος παραβιάζει τα ανωτέρω δικαιώματα των παραπάνω ευθύνεται και τιμωρείται με ποινές που ορίζει ο νόμος. 

Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, απαγορεύεται η αντιγραφή, αλλοίωση, επεξεργασία, κοινοποίηση, μετακίνηση, διάθεση με οποιονδήποτε τρόπο, μεταπώληση εικόνων, βίντεο, κειμένων, γραφικών, λογισμικού και του περιεχομένου της βάσης δεδομένων για οποιονδήποτε σκοπό εμπορικό ή μη χωρίς την έγγραφη άδεια του δημιουργού και διαχειριστή που αναφέρονται στην ιστοσελίδα ως κατόχων των παραπάνω δικαιωμάτων, καθώς και η παραπλάνηση του επισκέπτη της ιστοσελίδας σχετικά με τον πραγματικό κάτοχο του περιεχομένου του ιστοτόπου. Όλες οι παραπάνω ενέργειες επιτρέπονται μόνο εφόσον ο χρήστης λάβει γραπτή άδεια από τον δημιουργό και τον διαχειριστή  της ιστοσελίδας. 

Στην περίπτωση που ο επισκέπτης-χρήστης της ιστοσελίδας αναπαράγει ή αποθηκεύσει μεμονωμένες πληροφορίες της ιστοσελίδας για ερευνητικού σκοπούς και όχι εμπορικούς, έχει την υποχρέωση να αναφέρει οπωσδήποτε την προέλευση τους από την ιστοσελίδα και τα ονόματα του διαχειριστή και του δημιουργού της και με την προϋπόθεση ότι δεν θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Ο επισκέπτης οφείλει να γνωρίζει ότι κάποια συγκεκριμένα αρχεία ή προσωπικές πληροφορίες που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, δεν μπορούν να αναπαραχθούν ή να χρησιμοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την παροχή άδειας από τον δημιουργό και τον διαχειριστή της ιστοσελίδας καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία τους.

Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης εμφάνισης τους στο διαδίκτυο δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ότι έχει γίνει μεταβίβαση άδειας χρήσης τους από τον δημιουργό ή τον διαχειριστή της ιστοσελίδας. 

Ο επισκέπτης-χρήστης οφείλει να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα με νόμιμο τρόπο και κατά συμμόρφωση με τους κανόνες και διατάξεις του ελληνικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου. Ο χρήστης που παραβιάζει δικαιώματα τρίτων δημοσιεύοντας τις προσωπικές πληροφορίες τους, καθιστώντας αθέμιτη την χρήση της ιστοσελίδας σύμφωνα με τα παραπάνω έχει προσωπική ευθύνη και νόμιμες συνέπειες.

 

Περιορισμοί χρήσης της ιστοσελίδας

Δεν επιτρέπεται κατάχρηση αυτής της Ιστοσελίδας, η παρακώλυση ή η με οποιονδήποτε τρόπο παρενόχληση της λειτουργίας της ιστοσελίδας, καθώς και η αντικατάσταση ή μεταβολή του περιεχομένου της. Δεν πρέπει να διαπράττετε ή ενθαρρύνετε αξιόποινες πράξεις, να μεταδίδετε ή διανέμετε ιούς, δούρειους ίππους, ιούς τύπου worm, λογικές βόμβες ή να αναρτάτε οποιοδήποτε άλλο κακόβουλο ή τεχνολογικά επιβλαβές υλικό και γενικά δεν επιτρέπονται ενέργειες που μπορεί να οδηγήσουν σε μη αποδεκτή ή εκτεταμένη επιβάρυνση της υποδομής ή της λειτουργίας της ιστοσελίδας. Επίσης, απαγορεύεται η  παράβαση της υποχρέωσης τήρησης του απορρήτου ή η χρήση της ιστοσελίδας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο προσβλητικό ή άσεμνο.

Περιορισμός ευθύνης

Η Kidstyle έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια και όπως ο Νόμος ορίζει τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). H Kidstyle δεν εγγυάται την απόλυτη ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.  Εντούτοις, οι πληροφορίες που παρατίθενται είναι αληθείς και οποιοδήποτε τυχόν σφάλμα οφείλεται στον ανθρώπινο παράγοντα, χωρίς κανένα δόλο για τυχόν παραπληροφόρηση του Πελάτη.

Δικαίωμα τροποποίησης όρων χρήσης

Η Kidstyle δύναται να προβαίνει σε οποιεσδήποτε αλλαγές στην εμπορική της πολιτική και τους Όρους Χρήσης όποτε το κρίνει αναγκαίο.

Εφαρμοστέος Νόμος

Οι όροι χρήσης της ιστοσελίδας υπόκεινται στους νόμους της Ελληνικής Επικράτειας. Οι διαφορές μεταξύ των χρηστών της Kidstyle και της ιστοσελίδας www.kidstyle.gr, θα επιλύονται στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, εφόσον η επίλυσή τους δεν είναι δυνατή εξωδικαστικά.