Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}

Πολιτική Απορρήτου - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Βασίζεται στον Γενικό Κανονισμό Ευρωπαϊκής Ένωσης 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρώπης της 27-4-2016, όπως αυτός εναρμονίστηκε και ισχύει στην ελληνική έννομη τάξη.

H προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας είναι το κύριο μέλημά μας. Με την παρούσα πολιτική απορρήτου περιγράφεται αναλυτικά το είδος των πληροφοριών που θα συγκεντρώνεται κατά την είσοδο και περιήγησή σας στην ιστοσελίδα της  Kidstyle, όπως επίσης ο τρόπος και οι όροι με τους οποίους θα συγκεντρώνονται και θα φυλάσσονται οι πληροφορίες αυτές στα αρχεία της εταιρίας.

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίας της ιστοσελίδας της Kidstyle, θα πρέπει να έχετε αποδεχτεί τους όρους της παρούσας, εφόσον έχετε διαβάσει και κατανοήσει πλήρως το κείμενο. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε  με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων οφείλετε να μην χρησιμοποιείται τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας της Kidstyle.

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα www.kidstyle.gr και το νομικό πλαίσιο προστασίας τους

Η έννοια «προσωπικά δεδομένα», αναφέρεται στις προσωπικές σας πληροφορίες που μας παρέχετε κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας, οι οποίες επεξεργάζονται και φυλάσσονται στα αρχεία της. Οι πληροφορίες αυτές ενδεικτικά είναι το όνομα, το επώνυμο, η διεύθυνση (τιμολόγησης και αποστολής), τηλέφωνο(κινητό και/ή σταθερό), ΑΦΜ (σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου), η ηλεκτρονική διεύθυνση(email), η διεύθυνση IP  του υπολογιστή σας, καθώς και οι πληροφορίες του ιστορικού των αγορών σας. Τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα όπως αριθμοί πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών των πελατών της εταιρίας μας δεν θα αποθηκεύονται στα αρχεία της ιστοσελίδας.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να γνωστοποιούνται στην ιστοσελίδα προσωπικά στοιχεία τρίτου ατόμου χωρίς την προηγούμενη συναίνεσή του σχετικά με αυτήν σας ενέργεια, καθώς θα πρέπει να έχει αποδεχτεί κι αυτό το άτομο τους όρους της παρούσας.

Η Kidstyle εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2011/83/ΕΕ Ν.133(I)/2013 που τροποποιήθηκε με τον Ν. 187(Ι)/2017) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994 όπως τροποποιήθηκε με το Ν.4512/2018 και του ευρωπαϊκού Κανονισμού 1169/2011) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997 όπως αντικαταστάθηκε από τον  Ν.4624/2019) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτησή σας διαγράφονται οριστικά. Με την υποβολή υλικού στον διακομιστή μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μή αληθή, παράνομα ή καθ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση. 

Η αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων από τρίτους που εισέβαλαν στο σύστημα, παρά τις δικλίδες ασφάλειας που παρέχονται, δεν αποτελεί ευθύνη του ιστοτόπου.

Ο σκοπός της χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων

Οι πληροφορίες που μας παρέχετε κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα www.kidstyle.gr χρησιμοποιούνται για την επίτευξη της βέλτιστης εξυπηρέτησής σας. Η επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών μας διευκολύνει να διαχειριζόμαστε και να εκτελούμε τις παραγγελίες σας, να σας ενημερώνουμε για την διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων, να σας αποστέλλουμε τα αγαθά που προμηθεύεστε από εμάς, να σας αποστέλλουμε τα σχετικά τιμολόγια αγορών, να σας ενημερώνουμε για τις εποχιακές προσφορές και να διαμορφώνουμε την ιστοσελίδα προσωποποιημένα σύμφωνα με την ανάγκη του κάθε καταναλωτή-πελάτη της εταιρίας. Επιπλέον, τα δεδομένα μας βοηθάνε να προβαίνουμε σε ενέργειες που βασίζονται στα νόμιμα συμφέροντα της εταιρίας, όπως να συλλέγουμε τις πληρωμές, να σας ενημερώνουμε για τυχόν οφειλές σας, να επικοινωνούμε μαζί σας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, να διαχειριζόμαστε τα αιτήματα και παράπονά σας και να προλαμβάνουμε στο μέτρο που μας αναλογεί κακόβουλες δραστηριότητες στην ιστοσελίδα εξασφαλίζοντας την προστασία των πληροφοριών που μας παρέχετε. Τέλος, διατηρώντας τις πληροφορίες σας έχουμε την νομική υποχρέωση να επαληθεύουμε τα στοιχεία που μας παρέχετε ζητώντας ταυτοποίηση. 

Τα πρόσωπα στα οποία γνωστοποιούνται οι προσωπικές σας πληροφορίες

Η Kidstyle θα μοιράζεται τις προσωπικές σας πληροφορίες μόνο με τους εργαζομένους της εταιρίας, καθώς και με τις συνεργαζόμενες εταιρίες μεταφοράς/διανομής των παραγγελιών, οι οποίοι δύνανται να επεξεργάζονται τα δεδομένα σας για λογαριασμό της Kidstyle και κατ’ εντολή της. Τα ως άνω πρόσωπα δεσμεύονται να μην τα γνωστοποιούν σε τρίτους.

H KIDSTYLE δεν θα αποθηκεύσει ποτέ και για κανένα λόγο τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα όπως τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας - τα μεταβιβάζει μόνο στην εκάστοτε τράπεζα με γνώμονα τις αρχές για την ασφάλεια χρήσης πιστωτικών και χρεωστικών καρτών. H KIDSTYLE δεν θα χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία εκτός του σκοπού για τον οποίο προορίζονται και δεν θα τα γνωστοποιήσει σε τρίτους, εκτός αυτών που αναφέρονται ανωτέρω. 

Χρονικό διάστημα διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων

Οι προσωπικές σας πληροφορίες διατηρούνται στα αρχεία της εταιρίας μας για όσο διάστημα παραμένετε ενεργός πελάτης και διατηρείτε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της Kidstyle. Οι πληροφορίες σας παύουν να διατηρούνται στα αρχεία μας από τη στιγμή που θα ζητήσετε γραπτώς την διαγραφή του λογαριασμού σας από την εταιρία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση info@kidstyle.gr

Η ασφαλής φύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων

Η Kidstyle χρησιμοποιεί προστατευμένους διακομιστές με κωδικούς και τεχνολογία κρυπτογράφησης για τις ηλεκτρονικές πληρωμές με κάρτα με σκοπό να προλαμβάνει  οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα από κακόβουλους χρήστες.

Οι προσωπικοί σας κωδικοί με τους οποίους εισέρχεστε στον ιστότοπό μας δεν θα πρέπει να αποκαλύπτονται σε τρίτους και η φύλαξή τους υπόκειται αποκλειστικά στην δική σας ευθύνη.

Η Kidstyle δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ενίοτε μη ασφαλή μετάδοση πληροφοριών στο διαδίκτυο και δεν φέρει καμία ευθύνη γι’ αυτήν.

Τα ατομικά σας δικαιώματα σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων

Στα πλαίσια του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, δύναστε να ασκήσετε τα ατομικά σας δικαιώματα όπως αυτά περιγράφονται παρακάτω:

Δικαίωμα ενημέρωσης

Μπορείτε να ζητήσετε ενημέρωση σχετικά με το είδος, τρόπο και τους όρους διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων οποτεδήποτε, υποβάλλοντας το αίτημά σας ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@kidstyle.gr ή τηλεφωνικώς στο τηλ 2310-554493. Η Kidstyle θα σας την παράσχει με αποστολή της σε εσάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δικαίωμα διόρθωσης σφαλμάτων σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Μπορείτε να αιτηθείτε τη διόρθωση των προσωπικών σας στοιχείων, όπως διεύθυνση, τηλέφωνο, όνομα κλπ. Επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε την συμπλήρωση των στοιχείων σας.

Δικαίωμα διαγραφής

Μπορείτε να αιτηθείτε γραπτώς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση info@kidstyle.gr την διαγραφή όλων των προσωπικών δεδομένων σας από τα αρχεία της εταιρίας οποτεδήποτε. Το παραπάνω δικαίωμα δεν μπορεί να ασκηθεί εφόσον εκκρεμεί παραγγελία στο όνομά σας, υπάρχει ληξιπρόθεσμη οφειλή προς την εταιρία ή εκκρεμεί νομική διαδικασία με την εταιρία.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας

Μπορείτε να ζητήσετε να περιοριστεί η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις εξής περιπτώσεις: α) εάν αντιληφθείτε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι λανθασμένα, β) αν τα δεδομένα σας χρησιμοποιούνται με παράνομο τρόπο, και γ) εάν δεν επιθυμείτε να γίνεται η χρήση των δεδομένων σας για διαφημιστικούς λόγους.

Δικαίωμα ανάκλησης της συναίνεσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

Μπορείτε να ανακαλέσετε γραπτώς την συναίνεσή σας σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων οποτεδήποτε υποβάλλοντας αίτημα προς την εταιρία μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση info@kidstyle.gr Στην περίπτωση αυτή η Kidstyle θα προβεί στην άμεση διαγραφή του λογαριασμού σας με συνέπεια να μην μπορεί πλέον να παρέχει τις υπηρεσίες του ιστοτόπου της σε εσάς.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Η Kidstyle διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.