Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}

Τρόποι αποστολής

Η διανομή των παραγγελιών που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας της Kidstyle στην Ελλάδα γίνεται με τους εξής τρόπους:

α. μέσω courier εντός 5 εργάσιμων ημερών.

 Το κόστος αποστολής υπολογίζεται κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα.

Στην περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων, σεισμών, απεργιών ή άλλων λόγων ανωτέρας βίας ενδέχεται η παραπάνω προθεσμία 5 ημερών να παραταθεί για όσο διάστημα υφίσταται ένας από τους παραπάνω λόγους και η Kidstyle δεν φέρει  καμία ευθύνη για την καθυστέρηση.

Στην περίπτωση που η παράδοση της παραγγελίας καταστεί ανέφικτη μετά από 2 προσπάθειες, η μεταφορική εταιρία θα σας αφήσει ειδοποιητήριο με όλα τα στοιχεία της και  η Kidstyle θα σας ενημερώσει σχετικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν επικοινωνήσετε εντός 10 ημερών είτε με την εταιρία μεταφορών είτε με την Kidstyle, η παραγγελία σας θα επιστραφεί στην εταιρία και η εκ νέου αποστολή της θα γίνει κατόπιν αιτήματός σας προς την εταιρία  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση info@kidstyle.gr και θα επιβαρυνθείτε εκ νέου με τα έξοδα αποστολής. Διαφορετικά η παραλαβή μπορεί να γίνει από το κατάστημα.

β. παραλαβή από το κατάστημά μας που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, επί της οδού Σαπφούς 3 και Προμηθέως 10, περιοχή Δικαστηρίων.